Jrg 32 / mei 2014

      Geen reacties op Jrg 32 / mei 2014

– Beste Dondersen Vrijwilligers gezocht en een fijne zomer toegewenst.

– Reacties op het vorige DondersNieuws Tilburg Ten Miles, Mijn vader is de beste, Vogeltjesbuurt wordt filmset.

– Familieleden zoeken foto’s Specifieke vraag naar foto’s van Franz (Frans) Donders (GS 670).

– Gezellig samenzijn in Ravenstein Eleonoor Donders-Waler (GS 1035) doet verslag van een gezellig familie-uitje.

– C.J.M. Donders-Willems (GS 567) Lid in de orde van Oranje Nassau Voor haar verdiensten in Oisterwijk voor de EHBO dienst, Kindercatechese, Mantelzorg Collectant Kinderhulp enz. is Corry op 25 april 2014 onderscheiden.

– Verzamelbeurs Anton Pieck Rian Donders (GS 1177) heeft een bovenverdieping vol met Efteling Spullen en in het bijzonder Anton Peck dingen. In de Pelgrimshoeve in Tilburg vond een ruil- beurs plaats.

– Allergrootste gezin Raassens-Donders (GS V.784) afl.2 Het vervolg op het artikel in DondersNieuws van oktober 2013. Uitgebreid overzicht van deze waarschijnlijk allergrootste familie in Nederland met 25 kinderen in één gezin van één moeder.

– Wie zijn Francis en Frank Donders? Wie kan ons helpen aan gegevens over Francis, basketbalster geboren in Eindhoven, haar vader Frank, en haar eventuele broers/zussen?

– Pracht beroep Corné Donders (GS 1069) is de uitvinder van het “droomijsje”, een Belgisch soort ijs van de beste volle melk.

– Begraafplaats Bredaseweg Tilburg Nergens in Tilburg zijn zoveel citaten en literaire curiositeiten te vinden als op deze begraafplaats. een aantal voorbeelden worden gegeven.

– Donderslag Grapje op internet over de impact van Roy Donders.

– Roy Donders Nieuwe serie op TV van de stylist van het Zuiden Roy Donders (GS 307) en zijn zus Rian

– De sfinx van Annalies Donders (GS V.216) In Plympton, Australië staat een kunstwerk “De Sfinx” die uitkijkt over de Holfast-Bay. Haar ouders emigreerden naar Australië toen zij 2 jaar was, nu geniet zij daar faam als kunstenares.

– Het gezin Elswijk-Jansen Alexandria Jansen (kind 7 van GS V.21) overleed op 9 september 1942 bij het bombardement van Schiedam, een verslag

– Oud Nieuws Uit de Tilburgsche courant van 20 december 1912 waarbij Adriaan Donders. (GS 745/2) overlijdt. Bij het afbreken van en stellage bij een kerkgebouw stort hij naar beneden en overlijdt.

– Vraag om kopij Inleveren van verhalen, nieuwtjes enz. en ondersteuning bij het bij de tijd houden van onze facebook pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.