Webshop

 

Algemene leveringsvoorwaarden zie: ALGEMENE VOORWAARDEN

Familieboek 1938-documenten

Er is een Errata gepubliceerd voor het familieboek van 1938. De stichting is in het bezit van een exemplaar gekomen.
Vanaf het familieboek van 1982 (oprichting van de stichting) is met een gewijzigde gezinsnummering gewerkt. Met deze speciaal samengestelde conversielijst zijn de “1938 gezinnen” snel in de latere boeken terug te vinden.
Bent u lid/abonnee van de stichting Familiearchief Donders en heeft u interesse? Meldt u zich dan via de contactpagina. U worden dan 2 Word documenten (A4) per e-mail toegestuurd.

Familieboek 1982

De stichting heeft nog drie exemplaren van dit familieboek en is alleen te koop voor personen die tot deze van oorsprong Tilburgse Donders familie horen. Deze 1982-versie is uitgegeven bij de oprichting van de stichting en daarmee de eerste versie die de stichting uitgaf. Dit exemplaar is als nieuw.
De prijs bedraagt voor leden van de stichting bedraagt 20 Euro. Voor andere familieleden is dit 25 Euro. Deze bedragen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Wilt u dit boek bestellen, maak dan uw interesse kenbaar via de ‘contact’-pagina. Wilt u verzendkosten uitsparen door het boek op te halen: in Tilburg en Waalre bestaat hiervoor de mogelijkheid. Geef dan deze wens aan bij uw bestelling.

Donders wijnen

Voor bijzondere gelegenheden een wijn met het Donders familiewapen. Keuze uit wit of rood (0,75 ltr). Voor verdere details over prijzen, verpakkingen en bestellingen dient contact te worden opgenomen met “Robbers en van den Hoogen” te Arnhem: <www.robbersenvandenhoogen.nl/catalogsearch/result/?q=donders>